TC-Huuhteluvaha

Soveltuu käytettäväksi harja- ja korkeapainepesukoneissa. Nopeuttaa auton kuivumista ja tekee maalipinnoista vettä ja likaa hylkiviä.

Annostus

  • laimennetaan vedellä 1:100

PH n. 3. Lämmin varastointi.

 

VAIN AMMATTIKÄYTTÖÖN

Ärsyttää ihoa. Ärsyttää voimakkaasti silmiä.

Käytä suojakäsineitä ja silmiensuojainta. Pese kädet huolellisesti käsittelyn jälkeen. Jos kemikaalia joutuu silmiin: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos silmä-ärsytys jatkuu: Hakeudu lääkäriin.

 

ENDAST FÖR YRKESMÄSSIGT BRUK

Irriterar huden. Orsakar allvarlig ögonirritation.

Använd skyddshandskar och ögonskydd. Tvätta händerna grundligt efter användning. Vid kontakt med ögonen: Skölj försiktigt med vatten i flera minuter. Ta ur eventuella kontaktlinser om det går lätt. Fortsätt att skölja. Vid bestående ögonirritation: Sök läkarhjälp.

TC-Huuhteluvaha Soveltuu käytettäväksi harja- ja korkeapainepesukoneissa. Nopeuttaa auton kuivumista ja tekee maalipinnoista vettä ja likaa hylkiviä. Annostus laimennetaan vedellä 1:100 PH n. 3. Lämmin varastointi.   VAIN AMMATTIKÄYTTÖÖN Ärsyttää ihoa. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Käytä suojakäsineitä ja silmiensuojainta. Pese kädet huolellisesti käsittelyn jälkeen. Jos kemikaalia joutuu silmiin: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos […]