TC-Käymäläneste

TALVI KÄYMÄLÄNESTE

Pakkasenkestävä bioetanolipohjainen käymäläneste talvikäyttöön kemiallisiin käymälöihin ja vesikäymälöihin esimerkiksi linja- ja matkailuautoihin ja siirrettäviin käymälöihin. Hajottaa wc-paperin ja ulosteen sekä estää bakteerikasvua ja epämiellyttävien hajujen muodostumista. Raikas sitrustuoksu.

Vedellä laimennetun tuotteen pakkaskesto:
tiiviste:vesi  1:1 -29 °C, 1:2 -15 °C

KESÄ KÄYMÄLÄNESTE

Maitohappopohjainen, helposti biologisesti hajoava käymäläneste kemiallisiin käymälöihin ja vesikäymälöihin esimerkiksi linja- ja matkailuautoihin, veneisiin ja siirrettäviin käymälöihin. Hajottaa wc-paperin ja ulosteen sekä estää bakteerikasvua ja epämiellyttävien hajujen muodostumista. Raikas sitrustuoksu.

Laimennetaan vedellä: 1:30 – 1:100.

TC-Käymäläneste TALVI KÄYMÄLÄNESTE Pakkasenkestävä bioetanolipohjainen käymäläneste talvikäyttöön kemiallisiin käymälöihin ja vesikäymälöihin esimerkiksi linja- ja matkailuautoihin ja siirrettäviin käymälöihin. Hajottaa wc-paperin ja ulosteen sekä estää bakteerikasvua ja epämiellyttävien hajujen muodostumista. Raikas sitrustuoksu. Vedellä laimennetun tuotteen pakkaskesto: tiiviste:vesi  1:1 -29 °C, 1:2 -15 °C KESÄ KÄYMÄLÄNESTE Maitohappopohjainen, helposti biologisesti hajoava käymäläneste kemiallisiin käymälöihin ja vesikäymälöihin esimerkiksi linja- […]